Referenssit

”Tanan puolesta olimme hyvin tyytyväisiä projektiin. Saimme paitsi lisättyä omaa osaamistamme Tana Oy:n tuotekehityksessä ja hankinnassa niin myös meidän sopimusvalmistajien osaamista hitsausprosessin parantamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi BlackSmith Consulting Oy hoiti tarvittavan dokumentoinnin erittäin laadukkaasti.”
Suvi Kupiainen, Vice President, Supply, Tana Oy

 

”Fluiconnecto on johtava kansainvälinen palveluorganisaatio, jonka fokusalueena on teknisesti erittäin vaativat korkeapaineletkut ja liittimet. Yhteistyöhömme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa kuului mekanisoidun hitsauksen ja operaattoripätevyyksien lisäksi hitsauksen laadunhallinnan koulutus. Yhteistyötä tehtiin osana jatkuvan parantamisen ohjelmaamme ja sillä haettiin sekä laaduntuottokyvyn että tuottavuuden optimointia. Tavoitteissa onnistuttiin erinomaisesti: aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja projektista on saatu juuri niitä hyötyjä, joita lähdimme tavoittelemaan. Voimme suositella BSC Oy:tä lämpimästi!”
Lauri Toivanen, Production Manager, Fluiconnecto Oy

 

”Yhteistyökokonaisuuteemme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa kuului hitsaus- ja hitsausliitoksen suunnittelu -koulutus, hitsaajien pätevöinti, kevyt mekanisointia sekä meille uuden kaariteknologian käyttöönotto. Konsulttimme oli tietotaidoltaan, asenteeltaan sekä motivaatioltaan erinomainen ja sovitut työt hoidettiin hienosti alusta loppuun saakka. BSC Oy valmistelee kokonaisuuden syvällisesti sekä pureutuu asiakkaan tarpeisiin perusteellisesti. Voimme suositella BSC Oy:tä yhteistyökumppaniksi.”
Vesa Aksela, Project Manager, Tikomet Oy

 

”Millog on syntynyt ylläpitämään maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Vaativat asiakkaamme, tuotteiden ja palveluidemme kriittisyys sekä luotattavuus tarkoittavat sitä, että arvostamme myös toimittajiemme suhteen pitkäaikaisia kumppanuuksia. Yhteistyömme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa on ollut juuri tällaista: sovitut kokonaisuudet on hoidettu tehokkaasti ja töitä on tehty hienolla ja asiantuntevalla asenteella. Voimme suositella!”
Markku Takalo, Osastopäällikkö, Millog Oy

 

”Yhteistyömme BlackSmith Consulting Oy:n asiantuntijoiden kanssa on alkanut jo vuosien takaa; näin ollen oli helppoa hakea talon ulkopuolinen osaaminen tutulta ja osaavalta toimijalta. Kokonaisuuteen kuului hitsauskoulutus, hitsaajien pätevöittäminen, hitsausohjeiden käytön tarkentaminen sekä SFS-EN 1090 -muutokset. Yhteistyö vastasi odotuksiemme sekä aikataulullisten että laadullisten tavoitteiden osalta ja koulutustapahtumasta jäi erinomainen kokemus. Voimme suositella yhteistyötä BSC Oy:n kanssa hitsausteknologiaa ja sen laadullisia ulottuvuuksia koskien!”
Matti Kemell, Tuotantopäällikkö, Konepaja Kemell Oy

 

 

BlackSmith Consulting Oy

Tarjoamme hitsaukseen ja hitsausteknologiaan liittyviä palveluja hitsaaville konepajoille, rakennusteollisuudelle, koulutusyhteisöille, hitsausteknologioiden tuottajille sekä materiaalitoimittajille kansainvälisesti.