Referenssit

”Yhteistyökokonaisuuteemme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa kuului hitsaus- ja hitsausliitoksen suunnittelu -koulutus, hitsaajien pätevöinti, kevyt mekanisointia sekä meille uuden kaariteknologian käyttöönotto. Konsulttimme oli tietotaidoltaan, asenteeltaan sekä motivaatioltaan erinomainen ja sovitut työt hoidettiin hienosti alusta loppuun saakka. BSC Oy valmistelee kokonaisuuden syvällisesti sekä pureutuu asiakkaan tarpeisiin perusteellisesti. Voimme suositella BSC Oy:tä yhteistyökumppaniksi.”
Vesa Aksela, Project Manager, Tikomet Oy

”Tanan puolesta olimme hyvin tyytyväisiä projektiin. Saimme paitsi lisättyä omaa osaamistamme Tana Oy:n tuotekehityksessä ja hankinnassa niin myös meidän sopimusvalmistajien osaamista hitsausprosessin parantamiseen liittyvissä asioissa. Lisäksi BlackSmith Consulting Oy hoiti tarvittavan dokumentoinnin erittäin laadukkaasti.”
Suvi Kupiainen, Vice President, Supply, Tana Oy

”Millog on syntynyt ylläpitämään maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Palvelemme myös siviilitoimialoja, joille valtakunnallinen turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Vaativat asiakkaamme, tuotteiden ja palveluidemme kriittisyys sekä luotattavuus tarkoittavat sitä, että arvostamme myös toimittajiemme suhteen pitkäaikaisia kumppanuuksia. Yhteistyömme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa on ollut juuri tällaista: sovitut kokonaisuudet on hoidettu tehokkaasti ja töitä on tehty hienolla ja asiantuntevalla asenteella. Voimme suositella!”
Markku Takalo, Osastopäällikkö, Millog Oy

”Fluiconnecto on johtava kansainvälinen palveluorganisaatio, jonka fokusalueena on teknisesti erittäin vaativat korkeapaineletkut ja liittimet. Yhteistyöhömme BlackSmith Consulting Oy:n kanssa kuului mekanisoidun hitsauksen ja operaattoripätevyyksien lisäksi hitsauksen laadunhallinnan koulutus. Yhteistyötä tehtiin osana jatkuvan parantamisen ohjelmaamme ja sillä haettiin sekä laaduntuottokyvyn että tuottavuuden optimointia. Tavoitteissa onnistuttiin erinomaisesti: aikataulut pitivät, budjetissa pysyttiin ja projektista on saatu juuri niitä hyötyjä, joita lähdimme tavoittelemaan. Voimme suositella BSC Oy:tä lämpimästi!”
Lauri Toivanen, Production Manager, Fluiconnecto Oy

 

BlackSmith Consulting Oy

Tarjoamme hitsaukseen ja hitsausteknologiaan liittyviä palveluja hitsaaville konepajoille, rakennusteollisuudelle, koulutusyhteisöille, hitsausteknologioiden tuottajille sekä materiaalitoimittajille kansainvälisesti.