Toimitusjohtajan katsaus

Minulla on ilo ja kunnia kertoa BlackSmith Consulting Oy:n tilikauden 2022/2023 onnistuneesta päätöksestä. Kova työ sekä arvostettujen asiakkaidemme ja kumppaneidemme luottamus ja tuki ovat auttaneet meitä jatkamaan tukevalla kasvu-uralla.

Taloudellinen suorituskyky:
Tilikauden 2022/2023 taloudellinen tuloksemme on ollut erinomainen. Teimme ennätysliikevaihdon, jossa vuosikasvu oli vaikuttavat 13 %. Vahvat myynti- ja käyttökatteemme heijastavat sitoutumista toiminnan tehokkuuteen. Quick ratio ja omavaraisuusaste ovat edelleen erinomaisella tasolla, mikä antaa vahvan taloudellisen perustan, jolle jatkamme liiketoiminnan kehittämistä.

Asiakkaiden kasvu:
Yksi tämän tilikauden merkittävimmistä saavutuksista on asiakasmäärän 11 % kasvu. Tämä asiakaskuntamme kasvu tulee paljolti suositusten (word to mouth) kautta ja kertoo asiakkaidemme meihin osoittamasta luottamuksesta. Olemme kiitollisia mahdollisuudesta palvella kasvavaa määrää asiakkuuksia, jotka luottavat osaamiseemme ja ratkaisuihimme. Haastavien markkinaolosuhteiden keskellä olemme erityisen tyytyväisiä siitä, että book to bill pysyi koko vuoden osalta selkeästi yli yhden, eli liikevaihdossa on edelleen kasvupainetta.

Haluan esittää lämpimät kiitoksemme asiakkaillemme ja keskeisille kumppaneillemme luottamuksesta ja tuesta. Kun päätämme tilikauden 2022/2023, odotamme innolla tulevaisuuden mahdollisuuksia ja haasteita. Kiitos, että olet osa BlackSmith Consulting -tarinaa, ja olemme innoissamme tulevasta matkasta.

Ystävällisin terveisin,
Jyväskylässä 4.9.2023
Pertti Kaarre, Toimitusjohtaja
BlackSmith Consulting Oy